GS Documents
Source by Sinta Kemenristek
Total : 126
MENINGKATKAN KUALITAS DAN PREFERENSI KONSUMEN TELUR ITIK DENGAN CARA MENURUNKAN LEVEL BAU AMIS TELUR ASIN YANG DIPERKAYA ANTIOKSIDAN DAUN JINTAN (Plectranthus amboinicus LÂ … Jurnal Pemikiran Masyarakat Ilmiah Berwawasan Agribisnis. Juli 6 (2), 853-860, 2020 RS Sundari, A Kusmayadi, R Hidayati, A Arshad Citation : 3 Year : 2020 |
Vulnerability assessment of urban expansion and modelling green spaces to build heat waves risk resiliency in Karachi International journal of disaster risk reduction 46, 101468, 2020 A Arshad, M Ashraf, RS Sundari, H Qamar, M Wajid, M Hasan Citation : 36 Year : 2020 |
Suplementasi ampas teh hijau fermentasi pada pakan terhadap performa dan income over feed cost itik Cihateup Jurnal Ilmu dan Teknologi Peternakan Tropis 7 (3), 233-237, 2020 A Kusmayadi, RS Sundari, KR Bachtiar Citation : 4 Year : 2020 |
Mengapa Petani menjadi Pekerja Industri Rumahan di Pedesaan? AGRIEKONOMIKA 9 (1), 61-71, 2020 RS Sundari, E Kurniasih, DY Heryadi, A Arshad Citation : 3 Year : 2020 |
EXPOSITORY LEARNING MODEL International Journal of Education and Research 8 (1), 207-2016, 2020 D Heryadi, RS Sundari Citation : 10 Year : 2020 |
Climate-smart Farming by Promoting Youth and Women Skill Development 5 Years Earth Day. The Way Forward on Climate & Health (COVID-19) 1, 2020 A Arshad, H Qamar, RS Sundari Citation : 0 Year : 2020 |
Pelatihan Pengolahan Telur Asin Asap sebagai Upaya Meningkatkan Nilai Jual Telur Itik Segar di Dusun Cihateup LOGISTA-Jurnal Ilmiah Pengabdian kepada Masyarakat 4 (1), 104-109, 2020 A Kusmayadi, RS Sundari Citation : 8 Year : 2020 |
Laju pertumbuhan itik cihateup yang pakannya ditambahkan dengan ampas teh hijau fermentasi PROSIDING SEMINAR NASIONAL TEKNOLOGI AGRIBISNIS PETERNAKAN (STAP) 7, 557-557, 2020 A Kusmayadi, RS Sundari, KR Bachtiar Citation : 1 Year : 2020 |
The usage of integrated nitrogen and plant population on Zea mays yield, harvest index and economic return in Peshawar, Pakistan International Conference on Biodiversity 7 (1), 20, 2020 F Ahmad, RS Sundari, J Ahmad Citation : 0 Year : 2020 |
MENINGKATKAN KUALITAS DAN PREFERENSI KONSUMEN TELUR ITIK DENGAN CARA MENURUNKAN LEVEL BAU AMIS TELUR ASIN YANG DIPERKAYA ANTIOKSIDAN DAUN JINTAN (Plectranthus amboinicus LÂ … Jurnal Pemikiran Masyarakat Ilmiah Berwawasan Agribisnis. Juli 6 (2), 853-860 RS Sundari, A Kusmayadi, R Hidayati, A Arshad Citation : 1 Year : 2020 |